- Inicio>
- Restaurante>
- Marco normativo
Marco normativo
L’INS Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona compleix amb la normativa en matèria de seguretat alimentària que es mostra a continuació.
1. Reglamento (CE) Núm. 852/2004 del Parlamento Europeo y del Consejo sobre la higiene de los productos alimenticios.
2. Reglamento (CE) Núm. 1169/2011 sobre la información alimentaria facilitada al consumidor.
3. Reglamento (CE) Núm. 853/2004 del Parlamento Europeo y del Conseljo y el Real Decreto Núm. 1420/2006 sobre la prevención de parasitosis por anisakis en productos de pesca subministrados por los establecimientos al consumidor final.
4. Reial decret 140/2003, de 7 de febrer, pel qual s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum
5. LLEI 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris.
Gluten Crustáceos Huevos Pescado Cacahuetes Soja Leche
Frutos secos Apio Mostaza Sésamo Sulfitos Altramuces Moluscos