- Home>
- Restaurant>
- Regulatory framework
Regulatory framework
The INS Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona complies with the regulations on food safety, which is shown below:
1. Regulation (EC) No. 852/2004 of the European Parliament and of the Council on the hygiene of the alimentary products
2. Regulation (EC) No. 1169/2011 on food information provided to the consumer
3. Reglamento (CE) Núm. 853/2004 del Parlamento Europeo y del Conseljo y el Real Decreto Núm. 1420/2006 sobre la prevención de parasitosis por anisakis en productos de pesca subministrados por los establecimientos al consumidor final.
4. Reial decret 140/2003, de 7 de febrer, pel qual s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum
5. LLEI 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris.
Gluten Crustaceans Eggs Fish Peanuts Soya Milk
Nuts Celery Mustard Sesame Sulfites Lupines Molluscs