Regulatory framework

The INS Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona complies with the regulations on food safety, which is shown below:

1. Regulation (EC) No. 852/2004 of the European Parliament and of the Council on the hygiene of the alimentary products

2. Regulation (EC) No. 1169/2011 on food information provided to the consumer

3. Reglamento (CE) Núm. 853/2004 del Parlamento Europeo y del Conseljo y el Real Decreto Núm. 1420/2006 sobre la prevención de parasitosis por anisakis en productos de pesca subministrados por los  establecimientos al consumidor final.  

4. Reial decret 140/2003, de 7 de febrer, pel qual s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum

5. LLEI 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris.

 

                                   

  Gluten         Crustaceans        Eggs               Fish            Peanuts           Soya                Milk

 

               sèsam              

   Nuts              Celery            Mustard           Sesame         Sulfites          Lupines          Molluscs