- Inici>
- Restaurant>
- Menús Curs 2020-2021>
- Cuines regionals de la Península Ibèrica
Cuines regionals de la Península Ibèrica
Aperitius
Ensalada russa
Tigres
Dau de truita de patates
Mussola en adob
Entrants freds
Ajo blanco (Andalusia)
Carxofes amb pernil (Madrid)
Entrants Calents
Minestra de verdures (La Rioja)
Paella valenciana (València)
Peixos
Bacallà al pil-pil (País Basc)
Peix a la sal amb mojo picón (Catalunya / Canàries)
Carns
Cua de bou estofada (Madrid)
Garrí a la segoviana (Castella)
Prepostres
Arròs amb llet i escuma de taronja
Quallada de llet d’ovella
Postres
Tarta de Santiago amb sorbet de llimona
Torradetes de Santa Teresa amb gelat d’anís estrellat
Petit fours
Sobaos pasiegos
, Frutas de Aragón
Tocinillo del cielo (flamet) Virutes de Sant Josep