Cuina d'autor

Aperitiu

Cruixent de tapioca amb tàrtar de gambes (Martín Berasategui)

Patates braves (Marc Gascons)

 

Entrants freds

Amanida de favetes, pernil ibèric, peu de porc i menta (Josep Mercader 

Vellut de tomata, molla de pa i gambes (Carme Ruscalleda)     

 

Entrants calents

Pastís d’escòrpora amb holandesa de tinta de calamar (Juan Maria Arzak)     

Arròs a banda socarrat amb sèpia (Quique Dacosta)       

 

Peixos

Llenguado "Mediterrani"  (Joan Roca

Rogers amb mosaic de samfaina (Ferran Adrià)  

 

Carns

Costella de porc amb mel i pebre i espinacs a la catalana (Fermí Puig)  

Jarret de vedella i puré de patates (Santi Santamaria- Joël Robuchon)  

 

Prepostres

Saltat de cireres ” Griottes” amb niu de merenga (Frédéric Bau)    

Tatin de poma amb toffee i vainilla (Versió EHTG de Jordi Puigvert)     

 

Postres

Coulant amb salsa de cacau i mandarina (Michel Bras)    

Pasta de full farcida d’avellanes i maduixes (Pierre Hermé)    

  

Petits-fours

Macarons    

Pâte de fruits

Tocinet o flam xinès

Bombó