- Inici>
- Restaurant>
- Menús Curs 2020-2021>
- Cuina d'autor
Cuina d'autor
Aperitiu
Cruixent de tapioca amb tàrtar de gambes (Martín Berasategui)
Patates braves (Marc Gascons)
Entrants freds
Amanida de favetes, pernil ibèric, peu de porc i menta (Josep Mercader)
Vellut de tomata, molla de pa i gambes (Carme Ruscalleda)
Entrants calents
Pastís d’escòrpora amb holandesa de tinta de calamar (Juan Maria Arzak)
Arròs a banda socarrat amb sèpia (Quique Dacosta)
Peixos
Llenguado "Mediterrani" (Joan Roca)
Rogers amb mosaic de samfaina (Ferran Adrià)
Carns
Costella de porc amb mel i pebre i espinacs a la catalana (Fermí Puig)
Jarret de vedella i puré de patates (Santi Santamaria- Joël Robuchon)
Prepostres
Saltat de cireres ” Griottes” amb niu de merenga (Frédéric Bau)
Tatin de poma amb toffee i vainilla (Versió EHTG de Jordi Puigvert)
Postres
Coulant amb salsa de cacau i mandarina (Michel Bras)
Pasta de full farcida d’avellanes i maduixes (Pierre Hermé)
Petits-fours
Macarons
Pâte de fruits
Tocinet o flam xinès
Bombó