Carta d'autors Referents de l'Escola

Menú compost per plats creats per antics/gues alumnes de l'Escola

Aperitius 

Gilda: oliva, anxova i piparra (Raúl Sillero)

Musclos amb salsa verda (Raúl Sillero)

 

Entrants freds

Daus de Peix marinat, menjar blanc,maduixes i festucs (LLuc Quintana

Còctel de gambes (Pere Planagumà)  mostassa-3.pngsoja-3.png

 

Entrants calents 

Patates amb botifarra de perol (Marc Gascons)

Raviolis de peu de porc amb vieires i verdures (Oriol Sabé)

 

Peixos

Escrita a la Donostiarra (Albert Sastregener)

Rapet amb rostit de verduretes (Carme Picas)

 

Carns

Terrina de vedella amb gratin dauphinois (Xavi Corominas)

Xai amb pèsols i sorra de formatge (Marc Caner

  

Prepostres

Mojito de poma verda (Roseta Félix)            

La frescor dels anisats (Omi Granada)  

 

Postres

Alfajor gelat (Camila Howard)     

Coco loco (Andrea Dopico)   

 

Petits-fours

Marshmallow de cireres (Roseta Félix)

Financier de ganache de gianduja i llimona (OMi Granada)

Massapà (Camila Howard)

Bombó (Andrea Dopico