- Inici>
- Restaurant>
- Curs 2020-2021>
- Cuina Internacional
Cuina Internacional
Aperitius
Dips de verdures amb Tzatziky ,
hummus, baba ganoush i
guacamole
Cebiche de peix d’escata
Entrants freds
Quiche de cansalada, porros i tòfona
Terrina de foie gras amb gelatina de Sauternes
Entrants calents
Sopa Borsch
Fettuccine a la carbonara
Risotto a la Milanesa
Peixos
Llenguado a la meunière
Salmó amb salsa d'agrella “Troisgros”
Carns
Tagín de xai amb prunes i orellanes
Oca "à la royale"
Prepostres
Cheesecake coup
Tiramisú amb gelat d’Amaretto
Postres
Blat de moro, fruita de la passió i gelat de iogurt i mango
Savarin al rom amb fruites
Petits fours
Marshmallows
Palet d’or
Coquitos
Baklava
Financiers de llimona