- Inici>
- Restaurant>
- Curs 2020-2021>
- Cuina Catalana
Cuina Catalana
Aperitius
Calamars a la romana
Musclos en escabetx
Brandada de bacallà amb patates rosses
Botifarra dolça de Girona amb poma
Copa de cava de benvinguda - Americano Orgànic Mont-Ferrant
Entrants freds
Coca de recapte amb amanida d'escarola
Amanida de peix blau marinat amb verdures envinagrades
Entrants Calents
Sopa de farigola amb ou a baixa temperatura
Arròs a la cassola
Peixos
Bacallà amb cigrons, tripa de bacallà i botifarra negra
Suquet de peix de roca amb romesco
Carns
Fricandó de llata de vedella amb bolets
Peus de porc farcits amb tallarines de sépia
Prepostres
Crema catalana en textures i poma
Peres al vi amb cremós de xocolata i gelat d'espècies
Postres
Mel i mató amb figues confitades i gelat de mel
Bunyols de vent amb crema i gelat de canyella
Petits fours
Avellanes garapinyades , Carquinyolis
,
Músics , Teules de Santa Coloma