Cuina Internacional

Aperitius

Dips de verdures amb  Tzatziky , hummus i guacamole llet-4.png  api-3.png sesam-3.png

 Cebiche de peix d’escata peix-4.png

 

Entrants freds

 Quiche de cansalada, porros i tòfona  gluten-4.png ous-4.png llet-4.png

Terrina de foie gras amb gelatina de Sauternes api-3.png sulfits-4.png

 

Entrants calents

  Sopa Borsch llet-4.png api-3.png sulfits-4.png

Fettuccine a la carbonaragluten-4.png ous-4.png llet-4.png

Risotto a la Milanesa llet-4.png api-3.png sulfits-4.png

Peixos

Llenguado a la meunière gluten-4.png peix-4.png llet-4.png

  Salmó amb salsa d'agrella “Troisgros” peix-4.png llet-4.png api-3.png sulfits-4.png

 

Carns

Llom de daina a la brasa amb salsa Teriyaki-nabius, flam de moniato gluten-4.png  llet-4.pngous-4.png api-3.png sulfits-4.png

Tagín de xai amb prunes i orellanes llet-4.png api-3.png sesam-3.png

Oca "à la royale" llet-4.pngous-4.pnggluten-4.pngsulfits-4.png

 

Prepostres

Cheesecake coup gluten-4.png ous-4.png llet-4.png

Tiramisú amb gelat d’Amaretto gluten-4.png ous-4.png llet-4.png  

 

Postres

Blat de moro, fruita de la passió i gelat de iogurt i mangogluten-4.png ous-4.png llet-4.png  

  Savarin al rom amb fruites gluten-4.png ous-4.png llet-4.png

 

Petits fours

Marshmallows gluten-4.png ous-4.png llet-4.png

Palet d’or llet-4.png  

Coquitos ous-4.png

Baklava gluten-4.png ous-4.png llet-4.png 

  Financiers de llimona   gluten-4.png ous-4.png llet-4.png