Cuines regionals de la Península Ibèrica

Aperitius

Ensalada russa   sulfits.png 

Croquetes i tigres     mol-luscs.png

Dau de truita de patates 

 

Entrants freds

Ajo blanco (Andalusia)  fruits-secs.png sulfits.png     mol-luscs.png

Carxofes amb pernil  (Madrid) 

 

Entrants Calents

Minestra de verdures (La Rioja) 

Paella valenciana (València) mol-luscs.png

 

Peixos

Bacallà al pil-pil (País Basc)  

Peix a la sal amb mojo picón  (Catalunya / Canàries)  sulfits.png

Carns

Cua de bou estofada (Madrid)  sulfits.png   

Garrí a la segoviana (Castella)

 

Prepostres

Arròs amb llet i escuma de taronja    

Quallada de llet d’ovella   

 

Postres

Tarta de Santiago amb sorbet de llimona    fruits-secs.png sulfits.png

Torradetes de Santa Teresa amb gelat d’anís estrellat    soja-3.png

 

Petit fours

Sobaos pasiegos   , Frutas de Aragón soja-3.png

Flamet (tocinillo de cielo)   Virutes de San Josep  fruits-secs.png   soja-3.png