Cuina d'autor

Aperitius

 

Caldo de primavera amb esfèric pansificat de carbassa i aire de pèsol (Albert Sastregener)  

 

Entrants freds

Amanida de faves, pernil ibèric, peu de porc i menta (Josep Mercader 

Vellut de tomata, molla de pa i gambes (Carme Ruscalleda )     

 

Entrants calents

Pastís d’escòrpora (cabracho) amb maionesa de tinta de calamar (Juan Maria Arzak    

Arròs a banda socarrat amb sèpia (Quique Dacosta)       

 

Peixos

Bacallà "desalao"  (Pedro Subijana)   

Rogers amb mosaic de samfaina (Joan Roca)  

 

Carns

Jarret de vedella a l’ós (Santi Santamaria) amb puré de patates (Joël Robuchon)   

Costella de porc rostida amb ravioli de galta i hortalisses (Martín Berasategui)   soja-3.png sèsam

 

Prepostres

Pantera rosa (Jordi Cruz)    

Tatin de poma amb toffee i vainilla (Versió EHTG de Jordi Puigvert)     

 

Postres

Coulant amb salsa de cacau i mandarina (Michel Bras)    

Pasta de full farcida d’avellanes i maduixes (Pierre Hermé)    

  

Petits fours

Macarons    

Pâte de fruits

Tocinet o flam xinès

Bombó