Cuina Catalana

Aperitius

Calamars a la romana mol-luscs.png   

Musclos en escabetx mol-luscs.png sulfits.png                                                     

Brandada de bacallà amb patates rosses   

Botifarra dolça de Girona amb poma   sulfits.png

Copa de cava Benvinguda - Americano Orgànic Mont-Ferrant

 

Entrants freds

Coca de recapte amb amanida d'escarola     sulfits.png

Amanida de peix blau marinat  amb verdures envinagrades  sulfits.png    

      

Entrants Calents

Sopa de farigola amb ou a baixa temperatura   

Arròs a la cassola  mol-luscs.png  sulfits.png

Peixos

Bacallà amb cigrons, tripa de bacallà i botifarra negra   fruits-secs.png

Suquet de peix de amb romesco   fruits-secs.png sulfits.png

 

Carns

Fricandó de llata de vedella amb bolets   fruits-secs.png  sulfits.png

Peus de porc farcits amb tallarines de sépia  fruits-secs.png mol-luscs.png

 

Prepostres

Crema  catalana en textures i poma   

Peres al vi amb cremós de xocolata i gelat d'espècies sulfits.png fruits-secs.png  

 

Postres

Mel i mató amb figues confitades i gelat de mel 

Bunyols de vent amb crema i gelat de canyella    

 

Petit fours

Avellanes garapinyades fruits-secs.png,     Carquinyolis fruits-secs.png   ,

Músics fruits-secs.png,    Teules de Santa Coloma fruits-secs.png