Carta d'autors Referents de l'Escola

Menú compost per plats creats per antics alumnes de l'Escola

Aperitius 

Guacamole de pèsols (Carme Picas) 

Entrant fred de Girona Excel·lent (Pep Nogué)

 

Entrants freds

Sardines marinades amb cítrics i fonoll (LLuc Quintana) 

Verat en vinagreta d'anxoves (Carme Picas)   

 

Entrants calents 

Patates amb botifarra de perol (Marc Gascons)

Arròs de muntanya (Albert Sastregener)

 

Peixos

Cim i tomba de rap rostit (Xevi Lorès)

Suquet de peix (Pere Massana)    

 

Carns

Coll de xai farcit dels seus lletons amb bunyol de duxelle (Jordi Juncà)

Pollastre amb calçots i romesco (Miquel Villacrosa)

  

Prepostres

Aquí hi ha marro (Carme Picas)  

Núvol de llimona (Jordi Roca)  

 

Postres

Panacotta amb maduixes  (Jordi Juncà)    

Choco addict (Jordi Puigvert)