II Jornada d'Innovació i Empreneduria a l'FP a Girona

Lliurament del I premi d’Emprenedoria de l'FP a la ciutat de Girona

Auditori Palau de Congressos de Girona- 28 de novembre de 2019

 

Organitzada pel  Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona i amb la col·laboració de  Girona Emprèn, Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ICE Josep Pallach, Cambra de Comerç de Girona, PIMEC i FOEG

 

El passat 28 de novembre es va celebrar la II Jornada d’Innovació i Emprenedoria de l’FP a Girona.

L’acte va començar amb la inauguració de la Jornada  per part de la Sra. Glòria Plana, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona.i el Sr. José Antonio Andrés Villena, sub-director general de Programes i Projectes del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Seguidament es va fer la conferència  “Innovació en Formació Professional”, a càrrec de Jon Labaka Intxauspe, director executiu de TKNIKA -Centre d’Investigació i Innovació Aplicada de la Formació Professional del País Basc.

La jornada va continuar amb la taula rodona moderada per  M. Àngels Freixenet : Talent a l’FP: Conversa entre joves emprenedors i emprenedores d’FP i empreses d’FP DUAL.

Taula composta per :

  • Albert Permañé, tècnic de SH CONCEPT FORMACIO SL.- Centre tecnològic i d’innovació de Sant Hilari Sacalm.
  • Natália Gámez, directora de Micropigmentació.
  • Josep Hugas, co-propietari de la pastisseria creativa sense gluten Watelia.
  • Toni Claró, fundador i director de l’Agència de models Model On Top.
  • Glòria Deulofeu, coordinadora acadèmica d’FP Dual de COMEXI CTEC.
  • Jordi Solà, president de CORVE (Associació d’empresaris de comerç i reparació de vehicles i embarcacions).

Acte seguit els assistents van poder gaudir de la  Projecció del vídeo “IncluInnova FP: innovació en els processos d’aprenentatge inclusiu a l’FP”, a càrrec dels estudiants de l’IFE Montilivi.

I per cloure la jornada es va procedir al lliurament del I Premi d’Emprenedoria d’FP de Girona , el qual va guanyar la nostra alumna Irene Molero amb el seu projecte UBUNTU, també va ser guardonat amb un accèssit el projecte L’ESCAPADA, dels alumnes Josep Maria Díaz i Martí Morera, tot ells del CFGS Direcció en cuina.