Benvinguda

EHTG, més de 50 anys formant professionals

En la societat actual, la cultura del lleure, dels viatges, dels mitjans de transport i d’allotjament, de la gastronomia i dels vins, del coneixement d’altres cultures i d’altres formes de vida, es troben totalment integrats en els nostres hàbits. En definitiva, representen una manera de viure més plaent i més enriquidora culturalment i personalment.

Actualment, l’àmbit turístic i hostaler al nostre país és un dels primers sectors de l’economia que genera uns ingressos en volum de negoci que l’Estat no pot ignorar sobretot pel que representa econòmicament i laboralment, i per la importància del nombre de llocs de treball que s’ocupen.

El nostre Centre compta amb 50 anys d’experiència en formació d’hoteleria i turisme , especialitzats en tots els subsectors de l’hoteleria i turisme, i  l’escola és el referent indiscutible per a aquella població que vol esdevenir professional en aquest sector.

Aquesta formació us dóna les aptituds necessàries per treballar en un sector que es basa en les relacions humanes i que requereix unes actituds envers els clients que us permeten ajudar-los a descobrir un món d’emocions, benestar i  felicitat.

Amb tot això, us presentem la nostra Missió, Visió i els Valors:

La Missió

La missió de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona consisteix en posar a l’abast de les persones els coneixements necessaris per assolir les competències i les actituds professionals que els permetin incorporar-se al món laboral.

L’objectiu final de l’actuació de l’Escola, en tota la seva trajectòria, ha estat i és formar persones actives i compromeses amb els valors inherents a les relacions humanes i  professionals.

Les famílies, les empreses i la societat també formen part del desenvolupament i dels objectius del nostre centre.

La Visió

Volem ser una escola de referència a les comarques gironines i a tota Catalunya, reconeguda socialment i professionalment per la nostra trajectòria i per la qualitat com a centre de formació en el sector de l’hostaleria i el turisme.

Per tal d’arribar-hi, involucrarem institucions, alumnat, famílies, empresaris i tot l’equip humà del centre.

Els Valors

  • Respecte envers les persones, les ideologies i la llibertat.
  • Responsabilitat social.
  • Respecte pel medi ambient.
  • Responsabilitat i professionalitat de l’equip humà del centre en les seves tasques diàries.
  • Transmissió de la cultura de l’esforç per a la millora contínua.

L’Equip Directiu, el Claustre de professors i el Personal d’Administració i Serveis, us donem la benvinguda a l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona i us convidem a viatjar pel nostre web.