Premis FPCAT 2019

15/07/2020

L'Institut Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona rep el reconeixement de bones pràctiques d'experiències notables dutes a terme per centres que imparteixen formació professional

 

Els Premis #FPCAT volen reconèixer, valorar i fomentar les bones pràctiques a les trajectòries individuals, als centres formatius, així com a les empreses i altres entitats promogudes en el camp de la Formació Professional. 

Inclouen les categories següents:

  1. Bones pràctiques a les trajectòries individuals, de reconeixement de les actuacions dutes a terme per persones físiques en l'exercici de les seves professions.
  2. Bones pràctiques als centres formatius, de reconeixement d'experiències notables dutes a terme per centres que imparteixen formació professional inicial o ocupacional.
  3. Bones pràctiques a les empreses i altres entitats, de reconeixement de contribucions significatives a la construcció d'una formació professional de qualitat dutes a terme per entitats públiques i privades.

En la primera edició en que es reconeixen les bones pràctiques en centres educatius, en un acte conduit pel  president del Consell Català de Formació Professional el sr. Fabian Mohedano i presidit pels consellers  l'Hble. Sr. Josep Bargalló, conseller d’Educació i l’Hble. Sr. Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies han lliurat els Premis #FPCAT 2019  telemàticament.

En la categoria de centres formatius, els centres guardonats , són els següents:

Institut Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona

Institut Escola del Treball, de Barcelona

Institut Municipal d'Educació i Treball de Vilanova i la Geltrú

Fundació Kreas – per a la formació integral en indústries càrnies i agroalimentàries, d'Olot

En la categoria d'empreses i altres entitats, les guardonades,  són les següents:

Associació AMMFEINA Salut Mental de Catalunya, DINCAT Associació Empresarial d'Economia Social i APRENEM Associació per a la inclusió de les persones amb Trastorns de l'Espectre Autista

Decolletatge Farrés, SA.

Fundació Inform

Grup ICG

I en la categoria de trajectòries individuals les persones guardonades , són les següents:

Blanes Campillo, Montse

Canyadell i Vilella, Pere

Figueras i Torruella, Pilar

Francí Carreté, Josep

Garcia Aparicio, Lluís

Puig Valls, Angeli

Enhorabona a tots els guardonats i molt especialment a tots els membres de la comunitat educativa de l'EHTG , aquest reconeixement ha estat possible gràcies a la bona tasca portada a terme per part de tothom  i de manera sostinguda en el temps

 

L’acte s'ha  retransmes en directe pel canal YouTube del Departament d’Educació: https://www.youtube.com/c/DepartamentEducacio .