Premi d'Emprenedoria a l'FP de Girona

13/01/2021

Els projectes Sweet Home pastisseria de Birgida Villanueva i Pa amb oli de Pau Nomen, guanyen la segona edició del Premi d’Emprenedoria de l’FP de Girona

Els alumnes de Pastisseria i de Direcció de Cuina guanyen el primer i tercer premi en les categories de Grau Mitjà i Grau Superior

 

PROJECTES PREMIATS:

Premi “Millor projecte d’emprenedoria de l’FP” de cicle formatiu de grau mig:

1r classificat: projecte Sweet Home pastisseria,  de l’alumna  Brigida Villanueva Calvo del CFGM Forneria, pastisseria i confiteria, presentat per l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

3r classificat: projecte Fleca Origen, de l’alumne Àlex Bombardó Rosiñol del CFGM Forneria, pastisseria i confiteria, presentat per l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

 

Premi “Millor projecte d’emprenedoria d’FP” de cicle formatiu de grau superior:

1r classificat: projecte Pa amb oli, de l’alumne Pau Nomen Armengol del CFGS Direcció de cuina, presentat per l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

3r classificat: projecte Mas Pedrinyà, de l’alumna Elisenda Cañet Amat del CFGS Direcció de cuina, presentat per l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

 

Els projectes reconeguts amb el primer premi representaran a la Ciutat de Girona a la  Mostra de Projectes emprenedors a l’FP que es fa a nivell de Catalunya.

Enllaç amb la notícia publicada al web de l’Ajuntament en relació als Premi d’Emprenedoria de l’FP a la ciutat de Girona. https://web.girona.cat/en/noticies?id=10336753