Lliurament premis Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria

06/06/2019

Dijous 20 de juny, a les 18:00 hores, al Palau de la Generalitat de Catalunya

El proper 20 de juny es farà l'acte de lliurament dels premis i reconeixements de la quarta edició de la Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria, que organitzenla Fundació ICG i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de laFacultat de Ciències Gastronòmiques Basque Culinary Center. 

L'acte, que estarà presidit per l'Hble. Sr. Josep Bargalló, Conseller d'Educació, es celebrarà el dijous 20 de juny, a les 18:00 hores, al Palau de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, comptarà amb la participació del Sr. Antoni Siurana, president de la Fundació ICG, el Sr. Andreu Pi, president del Grup ICG, la Sra. Irene Cañadas, en representació del Basque Culinary Center, i el Director General de Formació Professional, Joan Lluís Espinós. L'apadrinament dels premis anirà a càrrec del xef de referència, Vicent Guimerà, del Restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona, considerat millor cuiner de l'any pel Fòrum Gastronòmic, amb una estrella Michelin, i de la guanyadora/dor de la passada edició de la Beca que explica la seva experiència al Basque Culinary Center.

Aquesta Beca, té com a finalitat fomentar l’emprenedoria, la generació d’idees, i la utilització de les TIC en la formació dels futurs professionals del sector de l'hostaleria, com estratègia d’excel·lència, actitud creativa i innovació a l’empresa.

En aquests premis s'hi han presentat enguany un total de 47 estudiants que finalitzen els Graus Superiors d'FP de Direcció de Serveis de Restauració i Direcció de Cuina, dels diferents centres de Catalunya. El premi per a l'alumna/e guanyadora/or és una Beca per estudiar el Màster en Innovació i Gestió de Restaurants a la Facultat de Ciències Gastronòmiques Basque Culinary Center de San Sebastián. Així mateix, hi ha dues dotacions en metal·lic per al segon i tercer premi i s'atorgaran reconeixements per als alumnes finalistes. També es lliurarà un diploma reconeixement de participació a tots els alumnes que han participat a la Beca. 

Al marge dels parlaments institucionals ens fa especial il·lusió retrovar-nos amb la Roser Juanola, guanyadora de la Tercera Beca ICG  i exalumna del nostre centre.