Et voilà!

17/04/2018

Le Bistrot est arrivé a l’EHTG!

Un bistrot (o bistro) és un petit establiment popular de França, on se serveixen begudes alcohòliques, cafè, formatges i d'altres begudes. Poden ser també restaurants de menjars a preus econòmics.

El bistró tradicional era simplement una tasca, una taverna o un local de París, que servia sobretot vi. Era un lloc popular, que sovint no gaudia de molt bona fama. Al llarg del segle XX, el turisme el va convertir en un punt de referència de la manera de vida parisenca.

El bistró francès no té un estil de menjar definit encara, pel seu origen obrer i popular, sempre ha servit plats tradicionals, fets amb aliments frescos i considerats saludables. El menú dels bistrós, igual que la seva decoració, s'ha anat renovant fins a arribar a ser sovint elegant, a causa de l'auge del menjar tradicional i regional.

A l’EHTG hem volgut recuperar aquest model, adaptant-lo als nous temps! El cambrer prepara plats amb ingredients de la nostra cuina mediterrània per oferir-los al client que no disposa de tant temps per dinar però li agrada gaudir del bon producte i és gran amant de la gastronomia.