Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria

14/05/2019

S'amplia el termini fins el dia 20 de maig!

 

Davant la sol·licitud de diversos centres formatius, hem ampliat el termini per presentar els treballs de la quarta edició de la Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria, fins al dilluns vinent, dia 20 de maig a les 09.00 hores. A partir d'aquell moment s'obrirà l'accés als membres del Jurat que inciaran el procés de valoració fins el 31 de maig, que se celebrarà la reunió extraordinària per escollir els guanyadors/es.

 

Èxit de participació

 

Enguany, 47 alumnes que estan finalitzant els Cicles Formatius de Grau Superior de Direcció de Serveis de Restauració, Direcció de Cuina o el combinat dels diferents instituts escoles d'Hoteleria i Turisme de Catalunya s'han inscrit a la quarta edició de la Beca ICG, essent un èxit de participació.

 

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l'organització de la Beca a través del 973751533 o dels correus electrònics bpla@icg.es (Berenguer Pla), torrelles@icg.es (Jaume Torrelles), o marketing@icguniversity.com

 

Per consultar les bases i obtenir més informació, accedeix a la pàgina web de la Beca ICG, o a la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya Xtec.cat.