Alumnes d'ahir, professionals d'avui...

13/06/2020

Els nostres antics alumnes ens comenten per què és important la formació.

 

Alguns dels nostres antics alumnes i altres porfessionals ens expliquen per què és important la formació :

En cuina, en Joan Roca, propietari i cap de cuina d'El Celler de Can Roca , autor de diferents publicacions del món de la cuina.

 

 

 

En Pastisseria, en Jordi Puigvert, propietari de Sweet'n go és consultor i demostrador de diferents marques internacionals. Autor del llibre Evolution.

 

 

 

 

En sala en Josep Roca. propietari , somelier o cambrer de vins, com ell sol dir, del Celler de Can Roca. 

 

 

 

 

 

 

La Mariona Fidalgo,  membre de l'equip d'en Jordi Bordas i exalumna de l'EHTG, ens explica com veu la Formació Professional!

 

 

 

 

 

 

La Carme Picas, professora, copropietària del càtering el Ginjoler i cap de cuina de l'Hort del Rector, ens explica la importància de "l'entrenament" dels oficis.

 

 

 

 

 

 

 

L' Abraham Balaguer, gran professional de pastisseria, ens explica com veu la Formació Professional!

 

 

 

 

 

La Cristina Torrent, cap de sala del Restaurant Bo.Tic de Corçà ens explica que és molt important formar-se per ser una bona professional.

 

 

 

 

 

En David Portilló, exalumne i gran professional de l’alta cuina, treballa al restaurant Atempo de Sant Julià de Ramis sota la direcció de Jordi Cruz. Ens ha donat la seva visió sobre formar-se per ser un bon professional.

 

 

 

 

 

 

En Manel Espinet, gran professional de l’alta sala, treballa com a cap de sala al Restaurant Miramar de Llançà.

 

 

 

 

 

 

En Joan Morillo, exalumne i propietari del Restaurant Divinum de Girona.

 

 

 

 

 

 

En Salvador Casaseca, gran professional de l’alta sala, treballa com a cap de sala al restaurant La Calèndula de Regencós.

 

 

 

 

 

En Joan Manté , cap de sala i sommelier del Motel (Hotel Empordà),

 

 

 

 

 

 

 

La Neus Matamala, coordinadora d’esdeveniments d’Incatis

 

 

 

 

 

 

En Marc Gascons, exalumne i cap de sala del Restaurant Els Tinars de Llagostera,

 

 

 

 

 

 

La Ma Àngels Velázquez, directora de l’hotel Melià de Girona,

 

 

 

 

 

 

En Guillem Marroig, exalumne, guanyador del Campionat Spainskills de sala i cambrer al Celler de Can Roca

 

 

 

 

 

La Margarita Alburnà, Guia de Turisme de Catalunya

 

 

 

 

 

 

L’Oriol Sabé, xef i propietari del Restaurant Can Marc de Sant Esteve de Palau Tordera

 

 

 

 

 

 

La Tina Comadevall, exalumna que treballa a RGB Music

 

 

 

 

 

 

 

En Gerard Marín, sommelier del Wine Palace de Girona

 

 

 

 

 

 

L’Èric Barcons, exalumne que treballa a l’agència de viatges B the travel brand de Girona

 

 

 

 

 

 

La Cati Costals Ribas, directora de l’Oficina de Turisme de Girona,

 

 

 

 

 

 

En Gerard Ruiz, bartender i propietari de l’empresa Cocktail Time by Gerard Ruiz,

 

 

 

 

 

 

En Jaume Marín Rabiol ha treballat com a cap de màrqueting del Patronat de turisme de Girona,

 

 

 

 

 

 

 

La Maria Casellas, copropietària i cap de sala del Restaurant-hotel Casamar de Llafranc

 

 

 

 

 

 

La Farners Salvi, exalumna que treballa a Fira de Barcelona

 

 

 

 

 

 

L’Stvetlana Savenko, Guia oficial de Turisme de Catalunya,

 

 

 

 

 

 

En Toni Gerez, director de sala del Restaurant Castell de Peralada,

 

 

 

 

 

 

La Sònia Margall, exalumna que treballa al Museu del cinema de Girona

 

Aquests són alguns dels nostres antics alumnes, però  n'hi ha molts més i podeu trobar-los al llibre l'Escola i l'Emprenedoria 

L'èxit i el reconeixement dels centres educatius venen donats per les fites aconseguides per l'alumnat. A l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona estem molt orgullosos del que han aconseguit els nostres alumnes en els diferents oficis del món de l'Hoteleria i Turisme.