Àgora Dolça

26/02/2020

La Fira + dolça

El proper dissabte 29 de febrer, dissabte 1 i diumenge 2 de març  es celebra a Girona la Fira + dolça. Aquí teniu la programació :

DISSABTE, 29 DE FEBRER
PLAÇA DE CATALUNYA (LATERAL OEST) GIRONA
De 11.00h. a 20:00h. La Fira +Dolça, amb els productes i les especialitats més dolçes
MATÍ
ESCENARI DE LA PLAÇA CATALUNYA
11.00h. XuixCooking, by Ricard Jambert, guanyador del primer concurs «El Millor Xuixo del Món»
11.50h. Els gelats de xuixo, per Hervé Corvitto, mestre gelater
12.30h. Xuixos a les postres de restaurant, per Joan Morillo i Jordi Rollan, del DiVinum, de Girona
13.00h. Taller de brunyols / bunyols per les Cuineres de Sils
TARDA
17.00h. Els Xuixos a la Brasa i els nous Xuixos, per Julià Castelló & MiBrasa
17.45h. Taller de Teules, per Tuyarro, de Santa Coloma de Farners
18.30h. Xocolata a la pedra, pel mestre xocolater Aynohose
19.00h. «Casa Cacao, el viatge de tornada al origen de la xocolata», per Damian Allsop,
mestre xocolater, de Casa Cacao

DIUMENGE 1 DE MARÇ · CONCURS EL MILLOR XUIXO DEL MÓN

DILLUNS, 2 DE MARÇ
JORNADA PROFESSIONAL AL CENTRE CULTURAL LA MERCÈ (PUJADA DE LA MERCÈ 12) GIRONA
MATÍ
11.00h. Presentació de la Guia Les 50 millors Pastisseries de Catalunya
12.00h. Bean-to-bar, per Olivier Fernández del Museu de la Xocolata de Barcelona
TARDA
17.00h. Tast de Vins dolços de la DO Empordà
18.30h. Lliurament dels Premis del II Concurs millor Xuixo del món
18.45h. Presentació Mundial de Casa Cacao, per Anna Payet i Jordi Roca