-
Premi Emprenedoria Ciutat de Girona
Els projectes Sweet Home pastisseria i Pa amb oli guanyen la segona edició del Premi d’Emprenedoria de l’FP de Girona
-
IX Concurs d’emprenedoria a la Formació Professional de les comarques gironines
El projecte Athamanta guanya el concurs.
-
MakerFest
Inscripcions obertes per a l'Alumnat
-
Modificació del calendari
La incorporació tornant de vacances serà el dia 11 de gener.
-
Marató de TV3
Sessions divulgatives
-
Dia Internacional de la Ciutat Educadora.
-
Sostenibilitat als centres
Repositori d’accions encaminades a la millora de la sostenibilitat dels centres educatius de Catalunya.
-
Obertura restaurant
A partir del dilluns 23 de novembre i i fins a nou avís el restaurant romandrà obert.
-
Contracte de neteja, bugaderia i recolzament cuina
-
Visita virtual
Descobreix les aules de l'Escola
-
ACREDITAT 2020
Convocatòria de gener de 2020 d'un nou procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals
-
Preinscripció i matrícula curs 2020-2021
-
Serveis d'assessorament i reconeixement
No tens cap titulació però tens anys d'experiència i necessites acreditar-ho? Revisa les opcions que et donem.
-
Restaurant
Disposem d'un restaurant obert al públic on podeu degustar el menú realitzat pels alumnes i servit per l'alumnat de serveis i direcció de serveis.
-
Premis FPCAT 2019
L'Institut Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona rep el reconeixement de bones pràctiques d'experiències notables dutes a terme per centres que imparteixen formació professional
Actualitat
-
13/01/2021
IX Concurs d’emprenedoria a la Formació Professional de les comarques gironines
El Projecte ATHAMANTA, de l’alumna Alexandra Masias del CFGM de Cuina i Gastronomia guanya el concurs.
-
13/01/2021
Premi d'Emprenedoria a l'FP de Girona
Els projectes Sweet Home pastisseria de Birgida Villanueva i Pa amb oli de Pau Nomen, guanyen la segona edició del Premi d’Emprenedoria de l’FP de Girona
Graus mitjans i superiors
en hostaleria i turisme
a Girona
Innovem any rere any en la formació que oferim
a l'escola per tal d'avançar al ritme que ho fa el sector.