Cuines regionals Península Ibèrica

Aperitius

Pop “a feira” mol-luscs.png

Dau de truita de patata 

Peixet fregit    

Entrants freds

Ajo blanco (Andalucía)  fruits-secs.png sulfits.png

Amanida de cecina (Castilla) fruits-secs.png sulfits.png mostassa.png

 

Entrants Calents

Menestra de verdures (Rioja)

Paella valenciana (València) mol-luscs.png

 

Peixos

Bacallà al pil-pil (País Basc) ,

Peix a la sal amb mojo picón  (Catalunya / Canaries), sulfits.png

Carns

Cua de bou estofada (Madrid)  sulfits.png

Garrí segovià (Castella)

 

Prepostres

Arròs amb llet i escuma de taronja   

Quallada de llet d’ovella 

 

Postres

Tarta de Santiago amb sorbet de llimona    fruits-secs.png

Torradetes de Santa Teresa amb gelat d’anís estrellat   

 

Petit fours

Sobaos pasiegos   , Frutas de Aragón, Pastisset de moniato , Milfulles de merengue 

Tocinillo de cielo   Virutes de San Josep  fruits-secs.png    , i Pestiños