Cuines regionals Península Ibèrica

Aperitius

Pop “a feira”

Dau de truita de patata

Peixet fregit,

Entrants freds

Ajo blanco (Andalucía) ,,

Amanida de cecina (Castilla) ,,

 

Entrants Calents

Menestra de verdures (Rioja)

Paella valenciana (Valencia)

 

Peixos

Bacallà al pil-pil (País Basc) ,

Peix a la sal amb mojo picón  (Catalunya / Canaries),

Carns

Cua de bou estofada (Madrid)

Garrí segovià (Castella)

 

Prepostres

Arròs amb llet i escuma de taronja ,

Quallada de llet d’ovella

 

Postres

Tarta de Santiago amb sorbet de llimona ,,

Torradetes de Santa Teresa amb gelat d’anís estrellat ,,

 

Petit fours

Sobaos pasiegos ,, , Frutas de Aragón, Pastisset de moniato , Milfulles de merengue , Tocinillo de cielo ,,Virutes de San Josep ,, i Pestiños

 

Carta amb al·lèrgens