Cuina Internacional

Aperitius

Dips de verdures amb  Tatziky , hummus i guacamole llet-4.png  api-3.png sesam-3.png

 “Cebiche” de peix d’escata peix-4.png

 

Entrants freds

Maki causas amb els seus " tiraditos" i "la leche de tigre" de tomàquet  i pisco peix-4.png api-3.png

Terrina de foie amb gelatina de Sauternes api-3.png sulfits-4.png

 

Entrants calents

  Sopa Börsch llet-4.png api-3.png sulfits-4.png

Fetuccine a la carbonaragluten-4.png ous-4.png llet-4.png

 

Peixos

Llenguado a la Meunière gluten-4.png peix-4.png llet-4.png

  Tataki de tonyina amb wok de verdures peix-4.png sesam-3.png soja-4.png

 

Carns

Mitjana de vedella amb salsa perigueux llet-4.png api-3.png sulfits-4.png

Tagín de xai amb prunes i orellanes llet-4.png api-3.png sesam-3.png

 

Prepostres

Cheesecake coup ous-4.png llet-4.png

Tiramisú amb gelat d’Amaretto gluten-4.pngous-4.png llet-4.png

 

Postres

Blat de moro, passió i gelat de iogurt i mangogluten-4.pngous-4.png llet-4.png

  Savarin al rom amb fruites gluten-4.pngous-4.png llet-4.png

 

Petit fours

Marshallows gluten-4.pngous-4.png llet-4.png

Palet d’or llet-4.png

Coquitos gluten-4.pngllet-4.png

Baklava llet-4.png