Cuina d'autor I - Els clàssics

Aperitius

Fals caviar de vinagre Fòrum amb escopinyes (Ferran Adrià)  

Esferificació de pèsols (Ferran Adrià)

Escuma d’espàrrecs (Ferran Adrià

 

Entrants freds

Amanida de faves, pernil ibèric, peu de porc i menta (Josep Mercader 

Vellut de tomata, molla de pa i gambes ( Carme Ruscalleda )  

 

Entrants calents

Pastís d’escòrpora (cabracho) amb maionesa de tinta de calamar (Juan Maria Arzak    

Sopa “Valéry Giscard d’Estaing (Paul Bocuse)    

 

Peixos

Bacallà amb raïm, cebetes i crestes de gall (Santi Santamaria )   

Salmó amb poma i oli de vainilla (Joan Roca)  

 

Carns

Jarret de vedella a l’ós (Santi Santamaria) amb puré de patates (Joël Robuchon)  

Tian de llom de xai (Jacques Maximin)

 

Prepostres

Pantera rosa (Jordi Cruz)    

Tatin de poma amb toffee i vainilla (Versió EHTG de Jordi Puigvert)     

 

Postres

Coulant amb salsa de cacau i mandarina (Michel Bras)    

Pasta de full farcida d’avellanes i maduixes (Pierre Hermé)    

  

Petits fours

Macarons    

Pâte de fruits

Tocinet o flam xinès

Bombó