Carta d'autors Referents de l'Escola

Menú compost per plats creats per antics alumnes de l'Escola

Aperitius 

Bombó de parfait d’aviram amb gelatina de ratafia

Mini airbag de Manxego amb pols d’avellana

 

Entrants freds

Brou fred de crustacis amb espagueti d’arròs (Pere Planagumà) 

Coca de tomàquet i envinagrats, sardines a la brasa i ametlles tendres (Xavier Franco)   

 

Entrants calents

Patates amb botifarra de perol (Marc Gascons)

Nigiri de calamar (Albert Sastregener)

 

Peixos

Rogers de roca amb suquet (Xevi Lorès)

Rapet amb rostit de verdures, orellanes i vi ranci (Carme Picas)    

 

Carns

Cua de vaca amb garnatxa de l’Empordà (Jordi Juncà)

Platillo de xai amb carxofes i cargols de la terra ferma (Xixo Castaño)

  

Prepostres

Aquí hi ha marro (Carme Picas)  

Núvol de llimona (Jordi Roca)  

 

Postres

Panacotta (Jordi Juncà)    

Choco addict (Jordi Puigvert)