AQUEST MES US OFERIM:

CARTA CUINA D’AUTOR
Aperitius
Crosta de Fajol
Fina Puigdevall- Les Cols, Olot
Dunkin’Foie Gras
Paco Pérez- Miramar, Llançà
   Escopinyes, sèsam i dashi-sudachi
   Pascal Barbot- l’Astrance, París
  SHHH… Muérdete la lengua
  Andoni  Luis Aduriz- Mugaritz, Errenteria
       &&&&&&&&
 La huerta y sus aromas naturales
 Eneko Atxa- Azurmendi, Larrabetzu
o
 Remolatxa i maduixes
 Dan Barber- Blue Hill, Nova York
             &&&&&&&&&
Rissoto amb anxoves, llimona i cacau picant
Carlo Cracco- Cracco, Milà
 o
 Dumpling pekinés
  Dabiz Muñoz- Streetxo, Madrid
       &&&&&&&&&
 Lluç de palangre amb mongetes verdes
 Rodrigo de la Calle- El Invernadero, Collado Mediano
o
 Roger al safrà Mark Rothko
 Quique Dacosta- Dènia
      &&&&&&&&&
    Bistec tàrtar amb carbassó, mató i emulsió de tàperes
   Ricard Camarena- València
   o
   Ají de gallina
  Gastón Acurio, Astrid & Gastón- Lima