El restaurant d’aplicació de l’escola és l’aula on se sintetitzen diverses disciplines independents però indefectiblement confluents en un àpat; un moment en què s’expressa l’avaluació de la feina que es fa i que s’aprèn en les especialitats respectives, en el lloc més adequat i plaent pel comensal i en una taula ben parada.

Les especialitats de cuina i de servei de restaurant en els seus nivells d’aprenentatge, la de pastisseria i forneria i confiteria, i, fins i tot, la de gestió d’allotjaments turístics, inclouen l’alumnat que cada dia s’examina davant dels nostres comensals.

En l’aprenentatge d’un ofici és bàsic que l’alumnat progressi amb la convicció i el compromís que allò que està aprenent s’ajusta totalment a la realitat del seu futur professional.

Aquesta responsabilitat és la que l’escola vol que l’alumnat adquireixi en aquest exercici diari de síntesi i de confluència d’aprenentatges i que es posi a prova davant del públic de l’aula restaurant d’aplicació.

És per això que el restaurant d’aplicació ofereix uns menús de degustació pensats en la progressió de les programacions, amb una estructura que permet l’aplicació de diverses tècniques culinàries, tècniques de pastisseria, de servei i d’atenció al client.

L’oferta es concreta en uns menús que inclouen uns aperitius, uns entrants freds, uns entrants calents, uns plats de peix i uns de carn i que acaba amb dues postres, els cafès i les llaminadures que els acompanyen. Els menús inclouen els vins que harmonitzen amb els diferents plats i postres.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.